Thursday, March 01, 2007

het is een...huis!




dat begint er stilaan op te trekken: de laatste ramen staan er in - pas op, men is nog eens met de hamer rondgeweest na de laatste levering van glas, dus er is nog gezellig nabesteld: een nieuw glas voor op zolder, een kruk hier en daar, vier glaslatten in de keuken.. - en de hekwerken zijn terug naar hun eigenaar.. die meteen de laatste regenwaterafvoer netjes heeft aangesloten.. wij zijn klaar om voeger, pleisteraar, en verwarmingsinstallatie te ontvangen.. dit weekend al wat voorbereidingen treffen om de tuin in te richten, en de man-ellentrik wijzen hoe de audiovoorziening wél moet komen.. donderdag begint men te 'plakken', en dan zal het binnenzicht dramatisch veranderen!!
ah ja: de plakker is nu niet langer verantwoordelijk voor twee maanden vertraging, want we hebben hem van zijn verplichtingen ontdaan.. onze gouden aannemer wist nog ne plakker die sneller kon dan hem, en zelfs dat is van de week zelfs nog twee weken sneller gebleken dan eerst beloofd .. dus: met twee weken achterstand kunnen we best leven.. dat geeft de licht-boys nog tijd om rap hun zaakjes te komen fixen.. en zo komt alles weer goed (hout vasthouden)..

Labels:

1 Comments:

At 1:30 AM, Blogger Bart said...

Hej de Bouwers !!

en dan ziet het er na de ietwat depri boodschap van '21/02' toch allemaal bij-zon-der goed uit, niet ? En allemaal zo properkes !? Is dat het resultaat van 3 vrouwen in huis of een clausule in al de contractjes die je met de respectievelijke aannemers hebt ?

Bart

 

Post a Comment

<< Home