Wednesday, December 20, 2006

zwaar gebuisd... en toch geslaagd!



het is altijd wat met die examenperiodes.. nog nooit eerder kreeg ik net voor kerstmis zoveel buizen, en dan nog zulke dikke.. maar toch is de opdracht grotendeels geslaagd: de riolering en waterputten steken binnekort onder de grond.. de ruwbouwwerken zijn na een goeie twee en een halve maand afgelopen.. op één dingetje na dan: 'den blauwe steen'.. die zal pas binnen enkele dagen worden geplaatst, liever wat later en goed dan snel snel en slecht.. (doet me wat denken aan de filosofie van microsoft ivm met vista)..


de aannemer vertrekt, en neemt zijn ladders mee.. dag bezoekjes aan de bovenste verdieping.. dag mooi gemetste punten van mijn dak.. dag borstwering in snelbouw van 14, en eindeloos zicht op de buurt.. binnenkort staat er een dak op, en dan blijft zelfs het water weg: dag privé-zwembad in elke uithoek van onze werf..


opdat ons dak niet zou instorten voor het er op ligt, hebben ze hier wat metalen tandenstokers achtergelaten en die in de muur en de betonplaat vastgezet.. als dat 'em doet, voor mij geen probleem..

1 Comments:

At 7:05 AM, Blogger Bart said...

Yo den James & achterban,

voor het geval het met al die drukte niet helemaal doorgedrongen zou zijn : de lintbebouwing schiet aan een ra-zen-de vaart op ! Misschien hebben de voorbereidende fases wat voeten in de aarde gehad, maar deze aannemer is er eentje om aan te raden bij vrienden,bouwlustige familieleden & nageslacht !

We vinden het overigens ook uitermate stoer om je maar met 3 vingertjes vast te houden bij het beklimmen van ladders en stellingen ! Ook al iets om mee uit te pakken.

Groetjes,

de iets tragere bouwers van over 't water

 

Post a Comment

<< Home