Friday, December 01, 2006

machineriejen

misschien wel het belangrijkste elektronische apparaat op de werf: een batterijgevoede, alle weersomstandigheden trotserende radio van 'de walt' (ik denk dat dat de algemeen aanvaarde werfafkorting van 'de walter van beirendonck' is, maar echt zeker ben ik daar niet van)

helaas! goedele liekens kan u hier minder over vertellen dan je zou denken.. ik zag het ding rondslingeren op het moment dat men beton aan het storten was: het zou dus wel eens een trilnaald kunnen zijn.. bevestiging, iemand?

de drie jaar oude kraan - waar zoals vroeger al werd vermeld bijna alles mee wordt gedaan - wordt bediend met hetzelfde kaske als onze radio, zo lijkt het wel.. alleen hangt er hier iets meer stof op..
hier is onze aannemer aan het testen of zijn slijpschijf nog wel scherp genoeg is.. voor mijn part hoeft hij dat niet op gevelstenen te testen, maar die maken natuurlijk wel een leuk lawaai (en produceren een dito stofwolk).. de buren hebben sinds oktober alvast geen wekker meer nodig om er 's ochtends op tijd uit te geraken.. en tóf dat die dat vinden!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home