Sunday, November 05, 2006

op weekend-inspectie II

de werken van afgelopen week worden in het weekend 'grondig' nagekeken, 't is te zeggen: er worden vooral foto's genomen bij daglicht.. vreugde bij de bouwheer, eindelijk nog eens wat scherpe foto's.. ook werden er de afgelopen dagen verschillende rondleidingen georganiseerd (want vierkante leidingen, dat zou geen zicht zijn he!)

een eigen recept, waar onze aannemer al veel success mee heeft gehad: beton op bouwvakkers wijze.. oftewel: betonijzers in eigen nat.. deze bekisting wordt op zijn plaats gehouden door een bijpassend setje metalen bouwvakkersdingen waarvan de naam me volledig onbekend is..

de hoekkolom is inderdaad geplaatst.. ook zijn er voor en achteraan bekistingen getimmerd voor de 'strikken', oftewel de balken die tussen de ramen en de vloerplaat thuishoren..
de hoekkolom, nog volop aan het uitdrogen van de inspanningen van afgelopen vrijdag..

is het een brug? is het een viaduct? neen, het is de raampartij van onze achtergevel!!

in de tuin ontdekte ik nog enkele wavin-pvc-b-sanitair-ud-riool-egout-sn4/sn8-benor-nbnen1329-nbnnen1401 110X3.2 E1/wb/39/2006/270/07:16 kurio emso - buizen, in de volksmond veelal verbasterd tot 'afvoerbuizen'..

de inspecteur van dienst kijkt na of de wc-muren wel kunnen worden gebruikt om op te tekenen, of nadien leuzen op te schrijven.. het vrijblijvende advies luidde 'voor een optimaal resultaat best te bepleisteren met witte fabriekspleister, 1 cm'..

0 Comments:

Post a Comment

<< Home