Monday, October 30, 2006

In der Beschränkung...

zeigt sich erst der Meister (goed hé!)

vanavond nog eens wat met het budget gewerkt, want oh yes dear, ook dat is belangrijk.. voor euromillion-winnaars onder jullie zal het wat gemakkelijker liggen, ondergetekende dient echter enigszins op het budget te letten..

intussen ligt de bouw even stil omdat de aannemer de brug maakt tussen het voorbije weekend en de 1e november.. ik wist niet dat ze kapot was, maar kom, hij maakt ze toch maar weeral.. het is inderdaad ne goeie..


dit weekend zijn we als fiere bouwheren naar onzen building gaan kijken, gewapend met een paar stevige schoenen, een notitieboekje, en een lintmeter (!).. om onze lintbebouwing op te meten als het ware.. dan weten we donderdag op de tweede werfvergadering alvast wat zeggen.. als we het nog kunnen lezen natuurlijk, want onze kapoen haar geschrift is nog niet echt je dat.. papa, meet nog eens datte.. nee, daar, die stenen..


resultaat: alvast enkele foutjes gevonden op het plan, waarvan een beneden en twee voor op de verdiepingen, maar die zullen voorlopig nog gemakkelijk op te lossen zijn.. een tweede opmerking ivm het gelijkvloers zal iets moeilijker recht te zetten zijn; ik ben benieuwd naar de reactie van architect en aannemer.. meer nieuws na de werfvergadering..

eind vorige week is 'den beneden' trouwens sterk veranderd, je krijgt nu binnen echt een goed ruimtegevoel.. de keuken zal veel ruimer zijn dan die van het appartement, en de living en eetkamer idem dito.. sjans, toch wel (knipoog naar onzen charlie), anders hadden we dit 'projectje' natuurlijk niet moeten opstarten..

om de aannemer nog maar eens te bestoefen: ze werken heel proper - voor wat ik al van werven heb gezien is er hier niks op aan te merken.. een voorbeeldje is deze foto, waarbij je van achter het huis door de eetkamer naar de keuken kijkt..


wel ga ik de mannen voor hunne nieuwjaar eens een riem papier kado doen, want ze moeten ocharme op mijn muren uitleggen hoe zet het eens allemaal eens gaan arrangeren..


een extra gratis vista krijgt u deze week nog (niet van microsoft, helaas) vanuit de garage, door de onafgewerkte muur met het burootje, via de living tot in de tuin.. het bouwwerk dat u helemaal achteraan ziet - inderdaad, met dat schuin dak en al die schoon witte ramen - blijkt bij nader inzien toch niet ons tuinhuis te zijn.. vandaar het aanplantingsprogramma dat weldra (eind volgende maand) zal worden opgestart..


rest mij u nog een foto te schenken van onze kollektie bemal-potten, wat eigenlijk ming-vazen voor in de garage zijn.. of zoiets..

0 Comments:

Post a Comment

<< Home