Saturday, June 23, 2007

verhuisd!

we zijn verhuisd.. op schema, op planning, onze week reserve hebben we niet moeten aanspreken.. toegegeven, het was effe spannen, met de keuken en de verlichting nog op de laatste dag, en dan nog proper maken, maar kom: het is gelukt! met een dikke merci voor de vele helpende handen op D-Day: bart, rik, flor, bruno, luc, det, frank, marijke, jan, chris, piet, hanna: dankzij jullie fantastische inzet was het tegen 's avonds al echt een huis, en niet langer een stapelplaats voor kartonnen dozen.. much appreciated.. zonder de standby hulp in beveren, en de kinderanimatrices uit wommelgem en antwerpen te vergeten.. en dan nu...... eindelijk nog eens wat fotookes....



met een beeld van een beroemde belgische schilder ronden we deze verhuisdag af... misschien toch hier en daar nog een lamp laten bijplaatsen?

Labels:

2 Comments:

At 2:22 PM, Blogger tantieris said...

Een dikke proficiat aan de verhuizers en verhuisden ! Wanneer is the housewarming ? (kwestie van u nog even in de drukte te houden) ;-)

 
At 2:39 PM, Blogger denjames said...

amai amai wat een zorgen!!! als ik jullie verslag zo lees, euhm mijn goesting om ooit te bouwen lijkt toch wel efkes over... :-) maar eind goed, al goed: jullie huis ziet er alvast prachtig uit!! ook al was het nog niet met alle foto's, zo'n zeeen ruimte, onvoorstelbaar wat een luxe! ik wens je alle geluk en eindeloos plezier in jullie nieuwe woonst!
tot heel binnenkort eens ter plaatste,
alexx

 

Post a Comment

<< Home